Träning online med Shapy.se

träning online

Träning online, den nya tidens hemmaträning.

Kanske har vi människor mer eller mindre alltid haft lika mycket att fylla våra dagar med eller kanske försöker vi mer än någonsin att klämma ihop maximalt med aktiviteter och ’måsten’ under våra vakna timmar? Oavsett svaret på den frågan, så är tid en bristvara. Vi ska hinna med studier, karriär, familj, vänner, hushållsarbete och träning. Helst se snygga, unga och pigga ut när vi gör det också. Multitasking är numer ett välkänt begrepp och träning online är hetare än någonsin. Att praktiskt ta sig till gymmet mellan dagis, skola, arbete och affären ligger sällan högst upp prioriteringslistan.

Jag kommer ihåg när jag i 6-7 årsåldern såg min mamma köra Jane Fondas VHS-band (=videofilm; för er som är födda på den andra delen av 80-talet eller senare) framför tv:n i vardagsrummet. Hon hade tajts, gympadräkt, benvärmare och pannband. Redo att diska av ett träningspass i full, färgsprakande mundering.

Det var rätt vanligt redan då, hemmaträning. Mer eller mindre varje svensk kvinna hade provat Jane Fondas träningsfilmer och sett Susanne Lagerfeldt knipa på SVT. När sen digital-TV, DVD och internet exploderade på marknaden såldes träningsfilmer som aldrig förr. Allt för att hjälpa alla komma i form.

Nu när vår digitala värld vuxit till att bli en del av både samhället och livspusslet, har träning online tagit ytterligare ett kliv i utvecklingen. På grund av vår ständiga uppkoppling och digitala vana är det nu enklare än någonsin att erbjuda produkter online. På shapy.se jobbar vi med streamade träningspass. Detta ger dig som kund möjlighet att träna hemma när det passar dig bäst. Träning online är helt enkelt vår tids träningsvideo. De är mer portabla än på 80-talet. De är också mer variationsrika. Det finns fler att välja mellan och du får automatiskt nya utan att behöva gå till affären.

Min mamma fyller 60 år om ett par dagar. Hon gillar träning online och självklart shapy.se. När hon kommer hem från jobbet vill hon träna direkt utan att passa någon tid eller gå till ett gym. Är det fint väder älskar hon att gå ut och promenera eller jogga, men flera gånger i veckan sätter hon igång en träningsfilm och diskar av ett träningspass framför datorn. På samma sätt som för 28 år sen. Huruvida pannbandet och benvärmarna är på förtäljer däremot inte historien.

Vi hoppas att du, precis som min mamma, vill följa oss här på shapy.se och tränahemma-bloggen. Här kommer skrivas om stort och smått. Om träning online, om kost, om övningar och om livet i allmänhet. Har du några önskemål på ämnen eller frågor som du funderar på? Hör av dig till oss via mail. Kom i form med träning online med oss!

Happy Training

3 thoughts on “Träning online med Shapy.se

  1. Pingback: Zumba - träna Zumba hemma med Shapy.se. Amanda lär dig skaka loss!

  2. Pingback: Träning hemma i Hollywood Hills med vår instruktör Caroline.

  3. Pingback: Create a new life - Träna hemma med Shapy.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *